Espumoso Brut Rosé
Método Tradicional (Champagnemetoden) 12 mån jästfällning
Färg: laxfärgad med koppartoner. Homogena fina bubblor som stiger långsamt.
Doft: Komplex och elegant med röda bär, jordgubbar, citrus, melon, färska blommor och toner av torkad frukt och torkade blommor och mineral. Lagringen på sin egen jästfällning ger toner av bröd och brioche.
Smak: Fräsch, mjuk, levande. Perfekt integrerade smaker av torkad frukt och citrus. Lång eftersmak av blommor, örter, bröd och mineral. Ett torrt vin med hög syra, utmärkt matvin som harmonierar med de flesta fisk och skaldjursrätter med markerad syrlighet. Prova gärna med ostbågar!
Utmärkelser:
2015 Silver Concurso de vino de Granada
2013 Bronze San Antonio international wine competition
2013 Gold Concurso de vino de Granada
Samt ytterligare ett flertal utmärkelser!