Välkommen till OM.DuoVin!

Denna webbsida innehåller information om alkoholdrycker. För att besöka sidan behöver du vara 20 år eller äldre.

Jag är under 20 år
Jag är 20 år eller äldre

Varför kan jag inte besöka er omduovin.se?

Du indikerade att du är under 20 år. Enligt alkohollagen och Konsumentverkets allmänna råd om marknadsföring av alkohol till konsumenter ska särskild måttfullhet iakttas vid all marknadsföring av alkoholdryck till konsumenter.

Jag förstår

Historia Bodegas Aessir

Historia

Bodegas Aessir startade med hjälp av familjen Carbó i Sant Sadurní d'Anoia, Barcelona, när vi tog över hundraårskällaren från 1929 och vi började arbeta med flera hektar av olika inhemska sorter i de bästa områdena i Barcelonas vindal för att producera en CAVA av utmärkt kvalitet som är en referens på marknaden idag. Vi har fått mycket erkännande och internationellt erkännande med vår Cava Star La Crusset Brut Nature Reserva, vald till bästa kvalitetspris CAVA på marknaden flera gånger.

Vi är engagerade i unika och udda projekt som produktion av viner gjorda på sorten Bobal i provinsen Cuenca på 969 meter över havet, i en unik miljö nära "Sickles of the Cabriel River Natural Reserve", där kombinationen av halvöns och Medelhavets klimat tillsammans med den termiska skillnaden mellan dag och natt på grund av höjden på nästan 1000m gör detta till en unik miljö för framställning av ekologiska viner med gamla vinstockar under 60 år.

Vårt senaste projekt startade i hjärtat av Denominación de Origen Terra Alta, i Gandesa, Tarragona, där vi producerar 3 sällsynta viner från kalkhaltiga lerjordar på 480 meters höjd i de förkustnära bergskedjorna under brisen från Garbinada-vinden. Den vita grenache är centrum för projektet tillsammans med det röda vinet "El cavall de Barcelona", designat av skulptören Xavier Dols, skaparen av den välrenommerade skulpturen.