Välkommen till OM.DuoVin!

Denna webbsida innehåller information om alkoholdrycker. För att besöka sidan behöver du vara 20 år eller äldre.

Jag är under 20 år
Jag är 20 år eller äldre

Varför kan jag inte besöka er omduovin.se?

Du indikerade att du är under 20 år. Enligt alkohollagen och Konsumentverkets allmänna råd om marknadsföring av alkohol till konsumenter ska särskild måttfullhet iakttas vid all marknadsföring av alkoholdryck till konsumenter.

Jag förstår

Storgatan 11 Kalmar

Storgatan 11 är den lilla restaurangen med fokus på god mat och vin från hela världen.

Smaca i Kristianstad

Några av våra viner finns på White guide restaurangen Smaca. Smacas inriktning är vällagad, närproducerad mat som är lagad från grunden. Med deras öppna kök har du hela tid koll på vad kockarna gör. Vi arbetar med dryckesansvarige Julia som har valt ut drycker som passar utmärkt till maten. Ett tips, Citius vår spanska Pinot noir att njuta av på glas!

Pensionat Järnavik

Pensionat Järnavik - Där boende och natur flyter samman. Där kan man njuta av mat och dryck hos Ninni och Lars i en oslagbar miljö. Tillsammans med Ninni och Lars väljer vi ut de viner som passar både miljö och mat. Njut i den vackra miljön och smutta på ett glas Deseu, succè!

Tjärö restaurang och Café

Ett flertal av våra viner finns att njuta av på Tjärö tillsammans med en härlig måltid! Tillsammans med Martin har vi valt ut några spännande viner som matchar menyn på restaurangen. Prova gärna "Cinco" som är en gastronomisk rosé tillsammans med en bit lax eller varför inte kyckling, perfekt!

Kai krog

Vi har sedan något år tillbaka ett samarbete med Pär och Kai krog i Karlskrona som serverar Japan inspirerad meny. Här finns både röda och vita viner från vårt sortiment. Varför inte prova "Licos" eller "Cinco"? Smaklig spis!

Köpmannagården Karlshamn

Det klassiska köpmannagården! Tillsammans med Adam arbetar vi med att öka valmöjligheterna bland de viner som serveras på restaurangen. Prova La Bascula till en härlig pizza, perfekt!

Svantes vilt o bär i Harads

Treehotel, Arctic bath, Kust hotell och OM.DuoVin m.fl använder kött från Harads och Svantes kött och vilt. Produkterna tillreds i traditionell anda genom rökning, torkning och gravning. De är tillredningssätt som både ger en superb smak samt gör produkterna hållbara på ett naturligt sätt.

Mathantverket Voullerim

Ostar från den utrotningshotade fjällkon och från Sveriges nordligaste mejeri. Deras produkter kan avnjutas hos bl.a Niehku mountain Villa Riksgränsen (Världens bästa hotellinteriör), Abisko mountain lodge, Frantzéns i Stockholm ( 3 stjärnor Guide Michelin ) och OM.DuoVin. "Goda smaker kan få oss att blunda och sucka djupt, en god smak gör oss varma in i själen"