Välkommen till OM.DuoVin!

Denna webbsida innehåller information om alkoholdrycker. För att besöka sidan behöver du vara 20 år eller äldre.

Jag är under 20 år
Jag är 20 år eller äldre

Varför kan jag inte besöka er omduovin.se?

Du indikerade att du är under 20 år. Enligt alkohollagen och Konsumentverkets allmänna råd om marknadsföring av alkohol till konsumenter ska särskild måttfullhet iakttas vid all marknadsföring av alkoholdryck till konsumenter.

Jag förstår

Galicien ligger i nordvästra hörnet av Spanien och är känt för sina frodiga gröna landskap och sin kust korsad av många flodmynningar. Det är känt över hela världen för sin huvudstad Santiago de Compostela, som förklarades som världsarv av UNESCO och en viktig turist- och pilgrimsfärdsdestination.Galicien är en del av fuktiga Spanien och har mycket olika klimatregioner för vinodling. Atlantens påverkan vid kusten och dess kontinentala klimat inåt landet skapar en varierad mosaik som ger karaktär åt dess viner. Galicien är grön, är vatten, är kultur, är konst och historia, Galicien är vin...

 

Lagar de Besada är en familjeägd vingård vars blygsamma start ägde rum i husets lilla garage. Resan börjar 1988, av D.O. Rías Baixas, som är en av de första vingårdarna som gick med och antog Albariño-sorten som sitt kännetecken.

Lagar de Besadas arbetssätt kännetecknas av respekt för jorden, det noggranna urvalet av druvor, en detaljerad process av utarbetande, uppskattning för tidens längd och framför allt ödmjukhet. Det här är de element som definierar stilen på druvor, en detaljerad utarbetandeprocess, uppskattning för den långa tiden och framför allt ödmjukhet. Det är dessa element som definierar stilen i Lagar de Besada.