Välkommen till OM.DuoVin!

Denna webbsida innehåller information om alkoholdrycker. För att besöka sidan behöver du vara 20 år eller äldre.

Jag är under 20 år
Jag är 20 år eller äldre

Varför kan jag inte besöka er omduovin.se?

Du indikerade att du är under 20 år. Enligt alkohollagen och Konsumentverkets allmänna råd om marknadsföring av alkohol till konsumenter ska särskild måttfullhet iakttas vid all marknadsföring av alkoholdryck till konsumenter.

Jag förstår

Champagneodlare sedan 1889...

Sedan 1500-talet familjen varit rotad i hjärtat av Reimsberget. 1889 skapade Adonis Faucheron våra första champagneviner i sina vinkällare i Verzenay.

Idag består vingården av fyra hektar, varav tre i Verzy, Verzenay och Beaumont-sur-Vesle, tre vingårdar klassade som Grands Crus och på territoriet Bisseuil och Avenay-Val-d’Or.

Detta spektrum av 27 exceptionella tomter där de odlar de tre druvsorterna (Pinot Meunier, Pinot Noir och Chardonnay) gör att vi kan välja vad som ska göra våra champagneviners specificitet och kvalitet!

Med oro för miljön har vi i flera år implementerat metoden"confusion sexuelle" (parningsstörning) på hela  vingården för att stoppa spridningen av skadliga insekter utan insekticider.

För att dramatiskt minska användningen av herbicider behåller de ett vegetationstäcke för att undvika erosion och bevara de mikroorganismer som är avgörande för kvaliteten på jordarna, som  berikas med biologiskt gödningsmedel.