Välkommen till OM.DuoVin!

Denna webbsida innehåller information om alkoholdrycker. För att besöka sidan behöver du vara 20 år eller äldre.

Jag är under 20 år
Jag är 20 år eller äldre

Varför kan jag inte besöka er omduovin.se?

Du indikerade att du är under 20 år. Enligt alkohollagen och Konsumentverkets allmänna råd om marknadsföring av alkohol till konsumenter ska särskild måttfullhet iakttas vid all marknadsföring av alkoholdryck till konsumenter.

Jag förstår

Den Spanska Pinot Noir upplevelsen

Ortega-brödernas galenskap leder till att de producerar Pinot Noir två kilometer från floden Duero i Valladolid.

Med en höjd på nära 1000 meter och extrema väderförhållanden kulminerar detta projekt, som började med att plantera vingården 1985, i viner som överraskar världen över.

Den spanska Pinot Noir tar dig in i en värld av sensationer som aldrig tidigare upplevts. Vinodlingen ligger på en gård i kommunen La Parrilla (Valladolid), på 1000 meters höjd.
Detta område av hedar med lerig kalkhaltig jord vid stranden av Duero, erbjuder ett kontinentalt klimat med liten nederbörd och anmärkningsvärda temperaturkontraster.
Vin med en stark personlighet måste skapas inom ett speciellt, unikt område och terroir, som på Pago de la Pavinas bodega. 

Vingården som omger Bodegas Alta Pavina har en yta på 35 hektar och består av två druvsorter: Pinot Noir och Cabernet Sauvignon.

Detta område av hedar med lerig kalkhaltig jord vid stranden av Duero, erbjuder ett kontinentalt klimat med knapp nederbörd och anmärkningsvärda temperaturkontraster.