Välkommen till OM.DuoVin!

Denna webbsida innehåller information om alkoholdrycker. För att besöka sidan behöver du vara 20 år eller äldre.

Jag är under 20 år
Jag är 20 år eller äldre

Varför kan jag inte besöka er omduovin.se?

Du indikerade att du är under 20 år. Enligt alkohollagen och Konsumentverkets allmänna råd om marknadsföring av alkohol till konsumenter ska särskild måttfullhet iakttas vid all marknadsföring av alkoholdryck till konsumenter.

Jag förstår

Galicien ligger i nordvästra hörnet av Spanien och är känt för sina frodiga gröna landskap och sin kust korsad av många flodmynningar. Det är känt över hela världen för sin huvudstad Santiago de Compostela, som förklarades som världsarv av UNESCO och en viktig turist- och pilgrimsfärdsdestination.Galicien är en del av fuktiga Spanien och har mycket olika klimatregioner för vinodling. Atlantens påverkan vid kusten och dess kontinentala klimat inåt landet skapar en varierad mosaik som ger karaktär åt dess viner. Galicien är grön, är vatten, är kultur, är konst och historia, Galicien är vin...

 

Adegas Terrae har 33 hektar vingård fördelat på de fem appellationer som Galicien har: Rias Baixas, O Ribeiro, Monterrei, Ribeira Sacra och Valdeorras.De är vingårdar som vårdas med kärlek och ansträngning, som ligger på små tomter som är typiska för galiciska småbruk. Adegas Terrae strävar efter att höja prestigen hos galiciskt vin i världen, följa de senaste trenderna och erbjuda prisvärd lyx i varje flaska. De försöker undkomma det traditionella vingårdssystemet och planerar att utveckla ett nytt produktkoncept genom en vågad bild och innovativa förpackningar.